VADBIOLÓGIA TÁBOR 50% KEDVEZMÉNY!!!

Kedves Sündörgők, Sünszülők!

Tetszett idén a vadas program a táborban? Nem fértél be, de érdekelnek a hazai emlősök, a nyomolvasás, a cserkelés, a hőkamerázás?

Vadbiológia Tábor Pénzesgyőrben 2023. augusztus 04 - 06.!
50% kedvezmény az idén velünk táborozott Sündörgőinknek!
Így a tábor díja nekik: 30.000 Ft

JELENTKEZÉS:

https://docs.google.com/forms/d/1DjNsfQTWjnyoP4vWa-zUU6gEM9d7A30N-HitU0aGLdo/edit

Jelentkezési határidő: 2023. július 24.

A jelentkezésetek akkor válik érvényessé, ha a tábor díjának felét (15.000 Ft) elutaljátok.
Az átutaláshoz szükséges információk:
Kedvezményezett neve: Pangea Egyesület
Kedvezményezett számlaszáma: OTP 11742094-20166315-00000000
Közlemény: Vadbiológia Tábor, Résztvevő neve
A Tábordíj 2. részét készpénzben is befizethetitek a helyszínen.

Részletek:

https://pangea.hu/vadbiolgia-tbor

ISMERD MEG A VADBIOLÓGIA TÁBOR SZERVEZŐIT, ELŐADÓIT!


KRONOME GÁBOR
Sziasztok!
Gábor vagyok. Az a szaki, aki a hobbijáról fog beszélni. Amikor végzek a munkámmal, akkor beülök az autómba, elgurulok az Északi-középhegységhez, és automata kamerákat teszek a Magyarországon előforduló szürke farkasok útjába, ezzel segítve a tudósok, kutatók munkáját. Közben összegipszezem magam, dögöket piszkálok, ások, fára mászok, szemetet szedek, este pedig megpróbálom megkeresni az összes kullancsomat.
A hazai nagyragadozók fontossága és a velük járó galibák lesz az egyik téma.
Viszlát Pénzesgyőrben!

UJHEGYI NIKOLETT
Már gyermekkorom óta az élővilággal, állatokkal szerettem volna foglalkozni. Gimnáziumi éveim alatt emelt szintű kémiát és biológiát tanultam. 2008-óta veszek részt környezeti nevelésben, illetve igyekszem mindenféle szakmai programba belekapcsolódni. Ambiciózus fiatal kutatónak tartom magam, mindig igyekszem tanulni és fejleszteni készségeimet az élet különböző területein. Eddigi pályafutásom kapcsán több szakmai programban voltam önkéntes adatgyűjtő, így többek között segítettem felmérni a Margit-szigeti sünök állományát, részt vettem a Rákosi vipera és a Parlagi sas védelmi projektekben. Lelkesen segítek a bakonyi területek denevérállományinak felmérésében, a Hortobágyi területek bagolyköpeteinek gyűjtésében és elemzésében, vagy a jászsági mezei nyulak megfigyelésében is. Állatos, vadbiológia szakmai programtartó vagyok a Pangea Egyesület gyermektáboraiban. Jelenleg fiatal kutatóként dolgozom és békákkal kapcsolatos kísérletek végzek. Hiszek az élethosszig tartó tanulásban, és, hogy minden megszerzett ismeret a későbbiekben felhasználható. Nyitott vagyok a legtöbb tudományterületre, így bízom benne, hogy egy átfogóbb látásmódot tudok átadni nektek a táborban.

Mi már nagyon várjuk!

Pangea Egyesület