Vegyes-122.JPG

Panoráma ház

Oktatóközpontunk kisebbik épülete, teljesen felszerelt konyhával, önálló fűtés és vízrendszerrel rendelkezik. Az emeleti közös szálláshelyen 12 ágybetét és +2 pótágy fér el. A szállás jellege matracszállás (ez azt jelenti, hogy az ágyaknak nincs lába), amennyiben tehetik, hozzanak saját hálózsákot, az ágyak el vannak látva kispárnával és takaróval.

A földszinten a közösségi helységben található a konyha, önálló ét- evőeszköz- és edénykészlettel, valamint gáztűzhellyel. A fűtést egy beltéri fáskazán, míg a használati meleg vizet külön bojler biztosítja, a tisztálkodást pedig egy vizesblokk szolgálja.

A Panoráma házhoz tartozik egy műhely is, melyet a gazdaságban szükséges szerszámok, gépek tárolására használunk, illetve egy nagy terasz (innen a Panoráma elnevezés), ahol kézműves és csillagász programokat tartunk, de már maga a kilátás is megéri hogy felsétáljunk.

0330naple2.JPG

panoráma ház

DSCN3040.JPG

Tornácos ház

Oktatóközpontunk fő épülete, építészetileg egy hagyományos bakonyi tehetős paraszti házat formál, a mai kor igényeinek megfelelő átala-kításokkal, a díszítések és a formakincs a falu legöregebb házáról, a ma Sörényes udvar-házként funkcionáló egykori csárdaépületről és a Kőris utcában álló ma is lakott épületről származik. A masszív oszlopokon nyugvó gádor véd a becsapó esőtől, a tetőtér ökörszem abla-kai pedig kellő fényt bocsátanak a szállástérbe.

A földszinten kapott helyet a régi használati tárgyakkal és szerszámokkal díszített ebédlő, mely előadások és foglalkozások tartására is alkalmas. Itt kapott helyet a hazánk ásványait, kőzeteit és ősmaradványait bemutató több mint 3000 darabos geológiai gyűjteményünk is. A tálalón 40-50 ember számára szükséges étkészlet és evőeszköz található.

A melegítőkonyha felszerelése edényekből és konyhai kisgépekből, egy ipari tűzhelyből, két három fázisú mosogatóból, két hűtőszekrényből, egy mélyhűtőből , egy központi előkészítő asztalból és egy kamrából áll.

A földszinti vizesblokkok (fiú-lány) két-két zuhanyfülkével és egy-egy WC-vel rendelkeznek. Mivel természetvédelmi oktatóközpont vagyunk, kérjük a felesleges vízhasználat és szennyvíztermelés elkerülése érdekében, ha tehetik, használják a kerti komposzt toaletteket.

Az emeleten találhatók a közösségi szálláshelyek, jelenleg ebben az épületben összesen 37 főt tudunk elszállásolni, egy 23+4 fős, egy 8 fős és egy 2 fős szoba található itt.

A szállás jellege matracszállás, az ágybetétek között  tárolásra szolgáló szekrényekkel. Amennyiben tehetik, hozzanak saját hálózsákot, az ágyak el vannak látva kispárnával és takaróval.

DSC07833.JPG

Tornácos ház

 

ÁRAK:

2019. január 10.-től érvényesek.

Nettó árak Bruttó árak (18% Áfával)

2132 Ft/fő/éjszaka 2600 Ft/fő/éjszaka 1-2 éjszaka esetén

1949 Ft/fő/éjszaka 2300 Ft/fő/éjszaka 3-4 éjszaka esetén

1815 Ft/fő/éjszaka 2140 Ft/fő/éjszaka 5 vagy annál több éjszaka esetén

750 Ft/fő/éjszaka 885 Ft/fő/éjszaka szállás sátorban (hozott sátorral)

Alvás saját hálózsákban, minden ágyhoz tartozik egy kispárna, és egy takaró.

Az árak tartalmazzák a konyhahasználatot és a meleg víz használatot (télen fűtést).

KEDVEZMÉNYEK:

10% kedvezményt tudunk biztosítani:

  • 30 fő fölötti csoportlétszám esetén

  • Partneriskolák részére (együttműködési megállapodás)

  • Akkreditált erdei iskolai programot kérő csoportok esetén

A kedvezmények nem összevonhatók.

A szállás gyerekeknek 6 év alatt ingyenes.

Előzetes bejelentkezés: Bombay Bálintnál, +36-20-965-60-17, bombay.balint@pangea.hu