Újra Bakonyi Tortúra!

Kedves Kissünök, Sündörgők, Sünszülők! Miközben lázasan jelentkeztek a nyári táborokra, mi nem bírunk addig várni, hogy lássunk titeket! Éppen ezért Húsvét előtt belevetjük magunkat a tavaszi Bakony rejtelmeibe, ugyanis április 14-16.-ig megrendezésre kerül az idei Bakonyi Tortúra!

Helyszín: Pénzesgyőr

(https://www.facebook.com/BreuerLaszloOktatokozpont/ )

Találkozó:

Csütörtökön, április 14.-én 08:15-kor a Déli-pályaudvaron a jegypénztárak előtt. A vonat 09:00-kor indul Veszprémbe és 10:28-kor ér oda, onnan külön busszal megyünk Pénzesgyőrbe. Keresd a Nagysünöket!

Kérlek, ha Veszprémben, vagy Pénzesgyőrben csatlakozol hozzánk, előre jelezd nekünk (körülbelül délre érünk Pénzesgyőrbe)!

Jegyedet mi megváltjuk előre, hozz magaddal az oda-vissza útra 2250 Ft-ot, a vonatútra, és 2000 Ft-ot a buszútra Veszprémtől (ha végig oda- vissza velünk jössz 4250 forint) amit a pályaudvaron beszedünk. Kérünk, hogy ezt az összeget ne utald át!

Hazaérkezés: Ugyanoda, Bp. Déli pályaudvarra érkezünk szombat este (április 16.-án), 16:59-re, Veszprémben leszünk 15 óra körül. A vonat Veszprémből 15:32-kor indul.

Jelentkezés:

Jelentkezni az alábbi jelentkezési lap kitöltésével tudtok:

https://docs.google.com/.../1j.../edit

Kitöltés után automatikus válasz emailt fogtok kapni, innentől számít elfogadottnak a jelentkezésetek.

FONTOS! Korábbi évek tapasztalatai azt mutatják, hogy minden évben egyre hamarabb betelik a ház a jelentkezőkkel. Mivel a helyek száma limitált, ezért megkérünk mindenkit, hogy a jelentkezési határidőt tartsátok szem előtt és aki jönni szeretne, mindenképpen jelentkezzen!

Jelentkezési és befizetési határidő: 2022. április 10. vasárnap

Befizetés:

Az átutaláshoz szükséges információk:

Kedvezményezett neve: Pangea Egyesület

Kedvezményezett számlaszáma: OTP 11742094-20166315-00000000

Határidő: 2022. április 10. vasárnap

Utalandó összeg: 16.500 Ft/fő (szállás és étkezés költségei)

Közlemény: Tortúra, Kissün neve (pl. Tortúra, Sün Boldizsár)

Kedvezményt indoklással emailen lehet kérni. (bombay.balint@pangea.hu)

Szükséges felszerelés (Cucclista):

· Diákigazolvány (másolat is elég)

· 4250,- az útiköltségre

· Elegendő (váltás nadrág, 2-3 db)

· Váltás cipő!!! (amiben jöttök, az első este elázik)

· Házba papucs

· Fehérnemű, pizsama

· Fogkefe, fogkrém, szappan, törölköző, zsebkendő

· fejlámpa, vagy elemlámpa

· HÁLÓZSÁK vagy lepedő, a házban vannak pokrócok

· ELSŐ NAPRA HIDEG ÉLELEM, házi süti, finomságok otthonról, vacsora már lesz (április 14.)

· Jókedved, vidámságod, kisméretű társasjátékod, hangszered, esetleg a nyári dalosfüzeted

· DOBOZ A SZENDVICSEDNEK

· Kulacs, vagy minimum 1 literes palack

Amit ne hozzatok: elektronikus kütyük, majd otthon hallgatsz zenét vagy játszol, most azért jövünk, hogy együtt legyünk. Szeretnénk megkérni Titeket, és a szüleiteket, hogy ne hozzátok a mobiltelefonjaitokat, hiszen nyáron, a Süni táborban is nagyon jól megvoltatok nélküle! Térerő, hálózat úgyis csak gyéren található, az Oktatóközpontnál, és az erdőben is, ahol túrázni fogunk.

Mivel az elmúlt években (táborokban is) nagyon sok ruha maradt ránk, kérjük, hogy MINDEN holmitokba írjátok be a neveteket!!!

Csütörtökön ebédre nem fogunk főzni, hanem közösen esszük meg a hozott szendvicseket, szombattól pedig már lesz reggeli is, így arra kérünk, hogy ne hozzatok 3 napra elegendő, főleg romlandó elemózsiát.

A táboraink, és egyéb programjaink megszervezésekor nagy hangsúlyt fektettünk arra is, hogy minél fenntarthatóbb legyen az esemény környezetvédelmi szempontból. Ebbe beletartozik a hulladékmentesség is, így kérünk titeket, dobozba, üvegbe, vászonszalvétába csomagoljatok, ne kelljen csipszes zacskókkal és csokipapírokkal megtöltenünk a szemeteseket.

További kérdéseiddel keresd Bombay Bálintot! bombay.balint@pangea.hu

Mi már nagyon várjuk!

A Nagysünök

Pangea Egyesület